Sinustako sudenpenturyhmän johtaja?

Nokian Partiotytöt etsii iloiseen ja aktiiviseen joukkoonsa ensi syksyksi sudenpenturyhmän johtajaa eli akelaa.

Onko sinulla ensi syksynä koulunsa aloittava lapsi, jonka kanssa haluaisit aloittaa yhdessä partioharrastuksen? Tai haluatko antaa aikaasi vapaaehtoistyön merkeissä lapsille lasten partioharrastamisen mahdollistajana? Tai onko sinulla suunnitelmissa työllistyä lasten ja nuorten kasvatus- ja opetusalalle ja saisit ryhmänjohtajana toimimisesta hyvän lisän CV:si täydennykseksi.

Akela toimii sudenpentulauman johtajana yhdessä muiden akeloiden kanssa. Yksin et siis jäisi johtamaan ryhmää, vaan toimisit yhtenä ryhmänjohtajana ja toimisit tiimissä. Perehdytämme sinut pestiin sekä lippukunta maksaa koulutuksen pestiisi.

Kokemuksia edellisvuosien akeloilta; voisiko näistä tulla myös sinun kokemuksia?

”Antanut niin paljon. Ystäviä itselle ja lapselle. Olen oppinut paljon uutta, etenkin itsestäni. Näin olen saanut olla mukana lapsen harrastuksessa 100%. Partioelämyksiä; leirit, retket, kokoillat, marssit ja juhlat. Partio on monipuolinen harrastus ja sen kuvaaminen muutamalla sanalla vaikeaa. Olen kiitollinen, etuoikeutettu ja onnellinen.”

”Nähdä asioita lapsen silmin ja oppia heiltä. Huomata, kuinka pienistä asioista voi innostua ja innostaa. Seurata lasten intoa oppia uutta sekä kasvua nuoriksi. Vielä vuosienkin päästä ovat ”omia”. Kokea tekevänsä merkityksellistä asioita. Kokea kuuluvansa omaan laumaan sekä lippukunnan supertärkeäksi osaksi. Saada paljon enemmän kuin antaa.”

”Akelana on saanut kokea paljon ja on ollut ihana nähdä kuinka lapset myös nauttivat uusista kokemuksista ja lähtevät kaikkeen innolla mukaan.”

”En ollut itse lapsena partiossa, mutta oman lapseni myötä lähdin mukaan yhdeksi johtajaksi sudenpenturyhmään. Ensin vähän epäillen, että osaanko. Yllätyin, kuinka luontevasti ja hyvin kaikki kuitenkin sujui yhdessä muiden johtajien kanssa. Partio-ohjelmasta myös löytyi hyvin koloiltoihin suunniteltua ja valmista materiaalia.  Niin antoisaa oli harrastaa oman lapsen kanssa ja pakata retkireppuja yhteisille retkille. Ja löysin myös itselleni aikuiselämäni parhaat ystävät. Ehdottomasti yksi parhaimmista päätöksistäni ikinä. Niin paljon ihania muistoja näiltä vuosilta.”

”Mahdollistaa ajan viettämisen yhdessä lapsesi kanssa ja lapsi arvostanee asiaa ainakin vanhempana. Akelan hommassa saat yhdessä kokemuksia lapsesi kanssa ja pääset näkemään lapsesi tavan toimia osana ryhmää ja kaverien kanssa. Voit löytää lapsestasi upeita vahvuuksia, jotka muuten saattaisivat jäädä näkemättä ja huomaamatta.”

Lisätietoja ja mahdolliset kiinnostukset pestistä:

Mirva ”Mirkku” Levä, Nokian Partiotyttöjen pestijohtaja,
p. 040 7043310
mirva.leva@partio.fi

tai

Outi Vola, Nokian Partiotyttöjen lippukunnanjohtaja,
outi.vola@partio.fi